Fraud Blocker Retur - Covoare copii
 

Retur

Politica de retur

Produsele se pot returna în termen de 30 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării. Serviciul de Retur in 30 de zile nu afectează dreptul legal de retragere in 14 zile pentru comerț la distanță,  ci vine în completarea lui, în beneficiul clienților.

Astfel consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. (pe cat posibil in ambalajul original cu toate accesoriile, cu toate etichetele aferente produsului si documentele care l-au insotit).

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client. Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a produselor returnate sau de la data primirii unei dovezi din partea consumatorului conform careia acesta a trimis produsele catre noi.

Suma va fi returnata in termen de 14 zile calendaristice intr-un cont bancar ale carui date vor fi puse la dispozitie de catre client.

Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca si produse noi, ne rezervam dreptul de a solicita o diminuare a valorii produsului pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produselor ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsele, pe cheltuiala acestuia.

 

Dreptul la retragere in 14 zile pentru comert la distanta

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

 

Consumatorul se poate adresa pentru returnarea produselor printr-un email la : contact@covoarecopii.ro sau la numarul de telefon : 0745 785 475.