Fraud Blocker Politica de livrare - Covoare copii
 

Politica de livrare

Livrarea comenzilor

Livrarea se efectueaza prin curier (standard) Cargus.

Timpul de livrare al produselor este de aproximativ 24 – 48h in functie de capacitatile partenerilor de curierat. De asemenea, in functie de regiune si de zona geografica, timpul de livrare poate ajunge  la 3-4 zile.

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 4000 lei, cu exceptia comenzilor care contin si produse aflate in promotie cu transport gratuit.

In cazul in care valoarea totala a comenzii dvs  nu este de minimum 4000 de lei, transportul gratuit nu se aplica. Mai exact, produsele vandute din comanda respectiva trebuie sa fie de cel putin 4000 de lei, astfel incat sa beneficieze de transport gratuit.

 

Costuri de livrare

Costul de livrare pentru comenzi este calculat in functie de localitate, greutate si volumul produselor din comanda, indiferent de valoarea comenzii.

Pentru plata online, cu card bancar direct pe site prin Netopia Payments :

Costul de livrare porneste de la 23,6 lei + tva local si 23,6 lei national. Costul si conditiile de livrare pentru produsele vandute  sunt afisate in pagina de finalizare a comenzii .

Pentru plata ramburs, plata la livrare prin curier :

Costul de livrare porneste de la 23,6 lei + tva local si 23,6 lei + tva national. Costul si conditiile de livrare pentru produsele vandute  sunt afisate in pagina de finalizare a comenzii .

De asemenea, in cazul platii ramburs, se aplica o taxa de procesare plata la livrare in valoare de 6 lei, pentru comenzile care contin cel putin un produs.

Costul final al serviciului de livrare se va afisa in pagina de “finalizare comanda”  dupa introducerea adresei dvs de livrare si a modalitatii de plata.

Modificare sau anulare comanda

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client.

In cazul in care anularea nu mai este posibila din cont, daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede prin email la : contact@covoarecopii.ro sau la numarul de telefon : 0745 785 475.